Några av våra aktiva kunder

Vår vision är öppenhet och mångfald och vår ambition är att vara bäst på att vara kommun! Tillsammans ska vi göra Nacka till en attraktiv plats att leva, verka och vistas på!

Varje år sätts ett antal uppsättningar upp; allt från helt nyskrivna produktioner till mästerverk i klassisk tappning. Vi värnar om tradition samtidigt som vi tänjer på gränser. Allt i tre huvudområden; opera och dans samt verksamhet för barn och unga.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB, dotterbolag till Stockholms Stadshus AB, är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. En omsorgsfastighet kan vara ett vård- och omsorgsboende, ett behandlingshem eller en gruppbostad. Micasa Fastigheter äger och förvaltar också ett antal senior- och studentboenden.

Huge Bostäder AB och Huddinge samhällsfastigheter AB ägs av Huddinge kommun. Fastighetsbeståndet består av bostäder och lokaler. Bland deras lokaler finns kontor och kommersiella lokaler samt förskolor och skolor.

VärmdöBostäder AB, Värden i Värmdö ägs till 51 procent av Värmdö kommun och 49 procent av Rikshem.   
Idag äger och förvaltar vi c:a 2000 lägenheter i Gustavsberg, Hemmesta, Stavsnäs/Djurö och Ingarö. Lägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Familjebostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Alla våra bostäder och lokaler finns inom Stockholms stads kommun.

Haninge ligger strax söder om Stockholm. Med drygt 87 000 invånare är Haninge en av de största kommunerna i Stockholms län. Här finns en fantastisk skärgård med kända öar som Utö, Kymmendö och Huvudskär, men Haninge är inte bara skärgård. Tyresta nationalpark och ett stort antal naturreservat erbjuder stora möjligheter till fritidsaktiviteter i naturen.

I Botkyrka bor cirka 92 000 personer och antalet Botkyrkabor ökar stadigt. Fortsätter befolkningsökningen i samma takt kommer vi att vara 100 000 invånare år 2024. I kommunen talas det cirka 100 olika språk och vi har en ung befolkning.